Bekerkriebels: Kan zaterdagploeg Fortuna W dinsdag stunten tegen koploper uit 4e divisie?

Wormerveer- Dat is de grote vraag die ‘heel’ Fortuna Wormerveer momenteel bezig zal houden. Dinsdag 11 april 2023 staat de grote uitdaging in de agenda. Is het mogelijk dat een Zaterdag 3e klasser de koploper uit de 4e divisie verslaat?

‘Ja’ is ongetwijfeld het antwoord vanuit de Fortuna Wormerveer zaterdag-selectie. ‘Als we in staat zijn een team te vormen dat daar in gelooft dan kan het zomaar zo’n avond worden.’ Zo’n wedstrijd en zo’n Fortuna team verdient natuurlijk veel Wormerveerse steun. Supporters zijn heel belangrijk. Op dat gebied heeft de club een naam hoog te houden.

Vandaar dat er in ieder geval ruimte is in de spelersbus voor zo’n 20 plekken. Liefhebbers zullen bij ‘bondscoach’ Klaas van ’t Veer (06 42731597) hun plaats moeten reserveren. Weet wel dat vol ook daadwerkelijk vol zal zijn. Wees dus tijdig met bellen wil je nog mee kunnen. De harde kern Fortuna fans hebben het plekje al weten te bemachtigen.

Op de foto wijst Klaas als het ware al de richting die de ploeg van Geert Rol en Marcel Blank op moeten om succes te kunnen boeken.

Schermafbeelding_2023-04-10_om_09.20.47.png

Voetbalvereniging Eemdijk is opgericht op 21 juni 1979. De club speelt op sportpark De Vinken op industrieterrein De Kronkels in de gemeente Bunschoten. Dat ‘dorp’ ligt weer vlakbij Spakenburg en wat ze daar allemaal al op voetbalgebied hebben weten te bereiken kan niemand ontgaan zijn. 

Het eerste elftal van Eemdijk speelde op 1 april haar laatste competitiewedstrijd en wist die met 1-0 te winnen van Barneveld. De volgende competitietegenstander zal 15 april WV-HEDW zijn. Bij winst van Eemdijk in Amsterdam en puntverlies van de nummers 2 (Swift bij Huizen) en 3 (Genemuiden bij d’Olde Veste), is Eemdijk kampioen van de vierde divisie B en kan het feest los barsten.