Pieter Mulders verruilt OFC voor vv Unicum in Lelystad

Oostzaan- Het was al bekend dat OFC-trainer Pieter Mulders na dit seizoen uit Oostzaan zou vertrekken. Volgende seizoen zal de in Almere woonachtige hoofdtrainer in dienst treden van tweedeklasser vv Unicum in Lelystad.

De 56-jarige oefenmeester loodste Koninklijke HFC, Rijnsburgse Boys en vorig seizoen OFC naar de 2e divisie. Het huidige seizoen in Oostzaan verloopt teleurstellen en de geelzwarten zijn hekkensluiter. Wanneer er aanstaande zaterdag van mededegradatiekandidaat Jong FC Volendam wordt gewonnen kan zomaar de rode lantaarn worden overgedragen.

Bij de zaterdag 2e klasser uit Lelystad maken volgend seizoen ook Kenny en Yordy Theijsse deel uit van het team. Samen met tal van ex profs beschikt de club uit een prima selectie.

Mulders speelde als prof bij Jong Ajax, Telstar en het failliete HFC Haarlem. Zijn trainersloopbaan startte hij als assistent bij IJsselmeervogels. ASV Dronten was de eerste club waar hij als eerst eindverantwoordelijk werd. Daar was hij drie jaar trainer en promoveerde naar de eerste klasse. Na ASV Dronten volgde de overgang naar de Koninklijke HFC en Rijnsburgse Boys. Hij trainde eerder ook VVOG in Harderwijk.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl