De Korenaar winnaar schoolvoetbal gemeente Oostzaan.

Oostzaan- Elk jaar wordt het Schoolvoetbaltoernooi georganiseerd voor meiden en jongens in het (speciaal) basisonderwijs. Het is superleuk om met je klasgenoten je school officieel te vertegenwoordigen en spannende wedstrijden te spelen. Jaarlijks doen zo’n 200.000 jongens en meiden mee aan een lokaal Schoolvoetbaltoernooi. Deze toernooien worden lokaal georganiseerd door verschillende organisatoren, waaronder verenigingen, gemeentes en andere vrijwilligers.

Deze week werd er volop geschoolvoetbalt in gemeente Oostzaan. Woensdag vond het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi voor de Oostzaanse basisscholen bij OFC plaats. Ook burgemeester Marvin Polak was bij het evenement aanwezig en had de eer om de beker uit te reiken aan het beste team. Dit keer kon de beker worden uitgereikt aan basisschool de Korenaar – zie foto.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl