Andy Huitema volgend seizoen trainer KFC 2.

Oostknollendam- Hij zou er eigenlijk na dit seizoen helemaal mee stoppen, de huidige trainer van vv Knollendam trainer Andy Huitema. Het liep anders. ‘Zijn’ KFC kwam langs. De club waar hij zelf heeft gevoetbald en nog regelmatig is te vinden. ”Wedstrijdje kijken, af en toe een klusje doen voor de club”. Of hij het seizoen 2023/24 het 2e elftal van de Koogers wil trainen en coachen? Ja dus. ”KFC 2 speelt op behoorlijk niveau, volgend seizoen wellicht hoofdklasse”, zegt Andy. ”Maar goed, we maken dit seizoen bij vv Knollendam netjes af. Ik heb het hier 3 jaar lang uitstekend naar m’n zin gehad”.

Foto-met-een-verhaal.

De recente stand op de ranglijst van vv Knollendam 1, dat dit seizoen nog drie wedstrijden te gaan heeft. Uit naar HYS en afc Nautilus, thuis tegen koploper MOC op zondag 21 mei.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl