vv Knollendam loopt tegen Amsterdamse SDW tegen fikse nederlaag aan

Amsterdam- ‘SDW is de leukste club van Amsterdam-west” staat er op de site van die club. Dat vond Knollendam 1 zondagmiddag even niet. Het verloor op sportpark Spieringhorn met 5-1. Het 3e speelde thuis tegen Uitgeest 10. Ook daar geen succes voor de groen-gelen: 0-6. Volgende week zijn het 1e en 3e vrij. Daarom deze paaszondag een onderling vv Knollendam-toernooi. Daar zal ongetwijfeld meer worden gescoord.

Met nog drie duels te gaan komt het einde voor trainer Andy Huitema in zicht. Daarna kunnen de Oostknollendammers op zoek naar een nieuwe trainer en kan het geen kwaad om de selectie te versterken. Een hele brede selectie heeft de in Wormer woonachtige trainer niet. vv Knollendam speelt nog één thuisduel en dat is het laatste duel van het seizoen op zondag 21 mei wanneer koploper MOC op bezoek komt. Daarvoor komt de ploeg uit Oostknollendam nog slechts tweemaal in aktie. Dat is op zondag 23 april in Haarlem tegen HYS en drie weken later gaan de groen-gelen op bezoek bij de Amstelveense hekkensluiter asv Nautilus.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl