Loting KNVB beker kwartfinale

Zaanstad – Heel lang kon de SV Fortuna Wormerveer twee ijzers in het bekervuur houden. Het Zondag team moest csv BOL in de achtste finale voor laten gaan waar het Zaterdag 1 team VV Hees op prima manier wist te verslaan. De bekerloting voor standaardteams en reserve voetbal A-categorie is maandagmiddag in Zeist verricht. De Fortuna Zaterdag 1 selectie kan de borst natmaken en de mouwen alvast opstropen. 

Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Uit de KNVB koker kwamen onderstaande wedstrijden waarvan de speeldata nog onbekend is. BOL (Zaterdag 1e klasse) ontvangt Zwaluwen’30 (Zaterdag 2e klasse), VRC (Zaterdag 2e klasse) krijgt Purmersteijn (4e Divisie) op bezoek, Scherpenzeel (Zaterdag 1e klasse) krijgt AGB (Zondag 1e klasse) op visite, terwijl Eemdijk (afgetekend koploper in Zaterdag 4e Divisie) het op gaat nemen tegen derde klasser Fortuna W Zaterdag.

De winnaars van de kwartfinalewedstrijden kwalificeren zich meteen voor de ‘Grote KNVB Beker 2023-2024’ waarvan de kwalificatiewedstrijden gespeeld gaan worden op 12 en 13 augustus.

Bij de Reserve-teams is de loting: Hillegom – Spakenburg, Zuidvogels-BOL, SVA-Westfriezen en Sporting Martinus-Stormvogels.