ZVC`22 verovert tweede punt: Derby ZVC`22- OFC (zat) eindigt in 2-2 waar beide ploegen maar weinig mee opschieten.

Zaandam- Het was even zoeken hoe het veld van de nieuwe fusieclub uit Zaandam kon worden bereikt. Er wordt volop gebouwd op het sportcomplex aan het Hoornseveld. Ook aan het team van ZVC`22 dient de komende jaren te worden gebouwd want de club beleeft een triest eerste voetbalseizoen.

Na de 12-1 nederlaag van vorige week tegen koploper Always Forward leek een tegenstander van formaat aanstaande. En dat bleek ook want aanvallend kwam ZVC`22 er zaterdagmiddag aan te pas. Socren blijkt dit seizoen lastig maar tegen OFC zaterdag 1 lukte dat aardig en waren de voetballers van de Zaanse Voetbal Combinatie tot tweemaal toe trefzeker.

Degradatie naar de 4e klasse zaterdag lijkt onafwendbaar voor ZVC`22 dat afscheid nam van trainer coach Peter Zwaan, maar afgelopen zaterdag hielden de Zaandammers OFC zaterdag 1 op een gelijkspel. Daarmee komt het totaal van ZVC`22 op twee punten. Het duel eindigde in 2-2 maar ook de formatie uit Oostzaan is het de laatste paar weken kwijt. In het begin bleek OFC (zat) een lastig te kloppen ploeg maar naar mate het seizoen vorderde kwam de klad erin. Ook de zaterdagvoetballers voor OFC lopen het gevaar om nog te degraderen en zullen de broodnodige punten moeten behalen om niet direct te degraderen.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl