Zaterdag 25 maart gaat de boeken in als lastige voetbaldag. Wind en regen teisteren Zaanse voetballers en toeschouwers.

Zaanstad- Het was zaterdag in de ochtend en middag lang niet altijd even makkelijk om fatsoenlijk te voetballen. De wind was spelbreker en in de middag ging dat ook nog eens gepaard met hevige regenval. Vooral de zaterdagmiddag wedstrijden waren voor spelers en toeschouwers lang niet altijd even prettig.

De bal blijf bijvoorbeeld niet stilliggen bij het nemen van een hoekschop of die perfect gegeven bal vloog door die wind toch behoorlijk door en haalde de eindbestemming niet. Een logisch gevolg was dat de bal dan in de sloot belandde. De foto`s van zaterdagmiddag spreken boekdelen. Omgevallen fietsen, ballen in de sloot. Blessures en stukgewaaide banieren en vlaggen. Ja, en als zelf stoplichten het al niet houden?

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl