vv Knollendam houdt schade beperkt tegen WBSV

Oostknollendam- In de 5e klasse -B kwamen de voetballers van vv Knollendam tekort om het streekgenoot WBSV uit Westbeemster echt lastig te maken. Het duel eindigde in 2-4 en daarmee mochten de Oostknollendammers zich nog gelukkig prijzen. Na een achterstand van 0-4 in de 80e minuut vonden de bezoekers uit Westbeemster het wel prima. De nummer vier van de 5e klasse incasseerde in het laatste gedeelte van de wedstrijd nog twee tegentreffers. De formatie van Andy Huitema- die bezig is aan zijn laatste seizoen- bezet met 7 punten uit 12 gespeelde duels. Daarmee staat de ploeg uit Oostknollendam op de voorlaatste plaats en heeft het afc Nautilus uit Amstelveen nog onder zich. Die ploeg wist nog geen enkel punt te behalen.

Zondag 2 april gaat vv Knollendam op bezoek bij SDW. De ploeg uit Amsterdam West heeft twee punten meer dan de Oostknollendammers en bij winst klimt vv Knollendam naar plaats 7.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl