Sporting Krommenie (zat) zonder Lee toch naar een punt: 4-4 gelijkspel Krommenieërs tegen DTS.

Krommenie- De zaterdag voetballers van Sporting Krommenie sprokkelen hun punten in de zaterdag 4e klasse mondjesmaat binnen maar zijn nog allerminst veilig voor handhaving. Het duel tegen DTS eindigde in 4-4.

Echt veilig is de ploeg van Dirk Jan Don en Karel Kan nog allerminst. En met de verzwaarde degradatie regels is nog niets zeker. Zaterdagmiddag kon de formatie uit Krommenie een punt bijschrijven na een spectaculair duel op het Provily Sportpark. Tegenstander DTS uit Oudkarspel staat op plek 9 en Krommenie daar pal onder met een verschil van slechts drie punten. Zaterdagmiddag 25 maart hielden beide ploegen in Krommenie elkaar in evenwicht. Ondanks dat “Lee” bij de thuisploeg niet meespeelde. Het spandoek achter de goal geeft al aan hoe populair de oud eerste elftal speler is en werd gister dan ook node gemist.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl