Sporting Krommenie vind aansluiting met middenmoot na negenklapper tegen FC Ankaraspor.

Krommenie- Na twee zeges op rij wist Sporting Krommenie ook zondagmiddag goede zaken te doen. Vorige week werd in Wormer knap met 1-3 gewonnen van WSV 1930. Dit keer werd het Amsterdamse FC Ankaraspor op een fikse oorwassing getrakteerd. De Krommenieërs schoten maar liefst negen maal raak.

In de winterstop leek het erop alsof Sporting Krommenie wel eens een hele lastige opgave kon hebben in handhaving na de verscherpte degradatie regelingen. Maar na drie zeges op rijs hebben de Krommenieërs- waarvan de ziekenboeg ook weer zo goed als leeg is- goede zaken gedaan. Door een zege op een zwak FC Ankaraspor- dat klaar lijkt voor rechtstreekse degradatie- ziet het leven van de ploeg van Jordi van Beek er een stuk mooier uit.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl