Voetbalschool Talento en sc Hercules Zaandam sluiten deal.

Zaandam- Zaanse talenten van 3 tot en met 16 jaar die voetbal willen ontdekken of zich verder willen ontwikkelen kunnen vanaf 16 april elke zondag op het complex van de Zaandamse voetbalvereniging sc Hercules Zaandam terecht bij Talento voetbalschool.

Meld je dan nu aan voor een gratis proeftraining bij Talento voetbalschool.

Het complex van sc Hercules Zaandam op het Kuilpad is zeer gewild als plek om sportieve diensten aan te bieden. De jongste aanwinst van de club is dan ook:  Talento voetbalschool. De voetbalschool staat onder leiding van twee bekende Herculieten, Kevin Wijndal en Rachid El Guebli. Zij zagen ruimte ontstaan en dan is een voorzet zo ingekopt.

Talento voetbalschool maakt het voetballen toegankelijk voor iedereen tussen de 3 tot en met 16 jaar. De ambitie is niet alleen om de beste nog beter te maken, maar wij zien het juist als een uitdaging om met verschillende niveaus te werken. Iedereen wordt beter, maar dan op zijn of haar eigen manier en tempo! 

Uiteraard wordt talent herkend en wordt hier het maximale uitgehaald. Door de pedagogische manier van werken, zorgen de trainers ervoor dat de Talento’s zich op hun gemak voelen. Door veiligheid te creëren, krijgen de Talento’s plezier en ontwikkelen zij zich. Daarnaast zal er veel aandacht worden gegeven aan mentaliteit en discipline. Met als doel om dit ook mee te nemen naar het dagelijkse leven.

Op de foto: Kevin Wijndal (l), midden voorzitter Jan de Haas en rechts Rachid El Guebli.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl