[Z]aan Tafel levert meer dan € 105.000 euro op voor het goede doel

Geld opgehaald voor onderzoek naar borstkanker

WormerDonderdagavond 16 maart vond [Z]aan Tafel plaats, een evenement dat dit jaar gezamenlijk georganiseerd werd door de FEBO Zaanstad Cup en stichting [Z]aan de Wandel. Deze avond had als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor Anna’s huis en het Antoni van Leeuwenhoek voor onderzoek naar borstkanker.

Het evenement vond plaats in de Stoomhal in Wormer waar maar liefst 125 ondernemers aanwezig waren voor een 4-gangen diner en een veiling. De avond werd omlijst door muziek van Paul Bond en Ricky Koole en ook kwamen Peter Tange (Anna’s Huis), Tessa Steenbrugge (AVL) en Dick Dekker ([Z]aan de Wandel) aan het woord over het belang van onderzoek naar borstkanker en goede (na)zorg van lotgenoten en betrokkenen.

Onder leiding van presentatrice Chimène van Oosterhout werden er verschillende items geveild waaronder een bezoek aan een wedstrijd van VFL Wolfsburg, inclusief gesigneerd shirt van Micky van de Ven. Het streef opbrengst werd gesteld op € 30.000, – maar naarmate de avond vorderde en er prachtige biedingen binnenkwamen, bleek al snel dat dit bedrag ruimschoots gehaald zou worden. De totaalopbrengst van deze prachtige avond kwam uiteindelijk op € 105.511, –

De organisatie van [Z]aan tafel konden niet anders dan trots en dankbaar zijn met deze opbrengst voor het goede doel en de zeer geslaagde avond. 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl