AZ overklast Real Madrid

2000 toeschouwers zien AZ in Zaanstad winnen van ‘De Koninklijke”.

Zaanstad- AZ heeft woensdag na een masterclass tegen Real Madrid de halve finales van de UEFA Youth League bereikt. Op het AFAS Trainingscomplex werd het liefst 4-0 door goals van Daniël Beukers (2x), Ernest Poku en Mexx Meerdink. 

LATER MEER…

WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN:
AZ – Real Madrid CF 4-0 (2-0)

Kwartfinale UEFA Youth League

Opstelling AZ: Rome-Jayden Owusu-Oduro; Enoch Mastoras, Finn Stam, Lewis Schouten, Daniël Beukers; Kees Smit, Fedde de Jong, Dave Kwakman (90. Job Kalisvaart); Jayden Addai (72. Tom Kerssens), Mexx Meerdink, Ernest Poku. 

Opstelling Real Madrid CF: Diego Piñeiro; Vinicius Tobias, Jacobo Ramón, Manuel Serrano, Youssef; Nicolás Ángel, Chema (60. Yeray Lancha), César Palacios; Pol Fotruny, Nicolás Paz (80. Álvaro Ginés), Gonzalo. 

Scoreverloop: 25. Beukers 1-0, 28. Poku 2-0, 78. Meerdink 3-0, 85. Beukers 4-0. 
Gele kaarten: Jocobo Ramón (Real Madrid), Mexx Meerdink (AZ), Jayden Addai (AZ).
Rode kaarten: –
Scheidsrechter: Adam Ladebäck (SWE).
Toeschouwers: 2000.