vv Assendelft in de race om degradatie te ontlopen

vv Assendelft klopt FC Uitgeest met 3-2 en ziet veilige zone naderen.

Zondag 1e klasser vv Assendelft speelde een sleutelwedstrijd tegen FC Uitgeest. Deze wedstrijd werd met veel strijdlust en karakter gewonnen met 3-2.

In het eerste half uur speelde vv Assendelft goed en creerde diverse kansen. Na een mooie voorzet van Robin Herle kopte Tim Zwemmer vv Assendelft op voorsprong. In de laatste seconde van de eerste helft kwam FC Uitgeest op gelijke hoogte. Deze tegenslag werkte in de tweede helft nog een tijd door. FC Uitgeest kwam diverse keren gevaarlijk voor het doel van doelman Yort Willems mede geholpen door de harde wind. Ze kwamen ook op voorsprong. Hierna wist vv Assendelft met een aantal wissels het tij te keren. Invaller Calvin Drakenstein kreeg een goede kans na uitstekend voorbereidend werk van Tim Zwemmer. Hier kopte invaller Mick Spanjaard de gelijkmaker tegen het net. Assendelft ging op zoek naar de overwinning. Mick Spanjaard schoot de bal tegen de lat en Tim Zwemmer schoot ook tegen de lat. Na een mooie pass van Niels van der Woude schoot Tim Zwemmer de winnende treffer tegen de touwen. Hierna schoot Robin Herle een vrije trap binnen. Helaas moest deze vrije trap in tweeën worden genomen en telde het doelpunt niet. De vreugde over de overwinning was er niet minder om. Volgende week weer een belangrijke wedstrijd uit tegen het Amsterdamse SDZ dat drie punten minder heeft dan vv Assendelft.

vv Assendelft: Yort Willems, Robert de Boorder (70. Percy Hoquee), Jordy Opdam, Lesley van de Ven,

Danny Rijser, Bas de Groot (65. Patrick de Vries), Dylan van de Ven (65. Calvin Drakenstein), Robin

Herle, Niels van der Woude, Tim Zwemmer, Jessey Chu Kuiper (65. Mick Spanjaard)

Foto`s: Marijke Bosman

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl