Oude Kotte ook volgend seizoen Witte Leeuw

Velsen-Zuid- Telstarheeft de optie in het contract van Thomas Oude Kotte gelicht, waardoor de centrale verdediger zijn uitstekende werk voor de Witte Leeuwen ook tijdens het seizoen 2023/24 zal voortzetten.

Peter Hofstede: ‘Toen wij Thomas afgelopen zomer mochten verwelkomen in de IJmond, was reeds duidelijk dat we kwaliteit en routine in huis haalden. Gedurende het lopende seizoen zijn zijn kwaliteiten bevestigd en is Thomas een heuse sterkhouder in onze verdediging.’ ‘Ik waardeer het dat Telstar al vroeg in het seizoen vertrouwen in mij uitspreekt’, aldus Thomas Oude Kotte. ‘Op dit moment ligt mijn focus uiteraard volledig bij het lopende seizoen, het doel is en blijft een plek in de play offs.’ De Apeldoorner (26) tekende bij Telstar afgelopen zomer een eenjarig contract, met optie voor een tweede seizoen. Oude Kotte kwam eerder in zijn loopbaan reeds tot 30 Eredivisie optredens, namens Vitesse en Excelsior.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl