SVA op titelkoers na 9-3 zege op TOG

Assendelft- De zondag 3e klasse-C voetballers van SVA blijven op kampioenskoers na het verpletteren van het Amsterdamse TOG: 9-3. De 2e klasse lonkt voor de ploeg van trainer coach Jeroen Beukman. De ploeg uit Assendelft blijft op koers in de kampioensrace.

En geflatteerd was het niet want SVA was twee maten te groot voor de arme Amsterdammers. En volgende week wacht de topper op sportpark Olympiaplein in de hoofdstad tegen avv Swift. De nummer twee uit Amsterdam kijkt inmiddels aan tegen een achterstand van negen punten op SVA.

De koploper kwam zondagmiddag al na drie minuten spelen wel achterstand, maar TOG werd daarna van het kastje naar de muur gestuurd. De vorig seizoen van Fortuna Wormerveer overgekomen Gianluca Locatelli scoorde vier keer.

Zondag 5 maart 2023 SVA – TOG 9-3. Doelpuntenmakers SVA: Locatelli (4), Ranzijn (2), Dijkers (2), eigen goals TOG.

Foto`s: Michael Bruins