Jong Sparta knalt na rust over OFC heen

Oostzaan- De hekkensluiter van de 2e divisie kreeg bezoek van de Jong ploeg van Sparta. De thuisploeg kreeg een flink pak slaag van de jonge Rotterdammers: 0-6.

Met 0-6 verlieten de spelers van OFC en Jong Sparta het veld met hetzelfde resultaat als eerder dit seizoen. De Oostzaners gaven OFC in de eerste helft goed partij. De thuisploeg had in beginfase zelfs op voorsprong moeten komen.

Sparta maakte voor rust vooral aanvallend weinig indruk. De spelers van Jong Sparta zochten halverwege zichtbaar teleurgesteld de kleedkamer op. Maar de ploeg uit Rotterdam wist zich in de daaropvolgende 45 minuten prima te herpakken. De start van de tweede helft was fiks vertraagd vanwege reparatie aan het doelnet. De bezoekers kwamen in de tweede helft overigens al snel op voorsprong. Daarmee bleek de ban gebroken en werd er minder scherp verdedigd waardoor de Rotterdammers de score konden uitbouwen.

OFC-trainer Pieter Mulders vond de uitslag enigszins geflatteerd maar met nog tien wedstrijden te spelen en vele vertrekkende spelers zal het voor de 2e divisionist uit Oostzaan een hels karwei worden zich te handhaven.

Jack`s league (2e divisie) : OFC-Jong Sparta 0-6

51. Lourens 0-1, 52. Vianello 0-2, 64. Lourens 0-3, 68. Van Wageningen 0-4, 79. Vianello 0-5, 86. Garden 0-6.

OFC: Bouwman, Van den Heuvel, D. Prijor (68. E. Veerman), Wijdenbosch, M. Veerman, Bare, Van der Linde (74. Walberg), Burger, G. Prijor, Butter (74. Reclaoui), Donald.

Jong Sparta: Koorevaar, Den Haan, Drakpe (73. Limouri), Meerstadt, Overman, Van Wageningen, Brouwer, Vianello (83. El Dahri), Hak (73. Frimpong), Lourens (73. Yüksel), Rosario (83. Garden)

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl