Dames en meidenafdeling bij WSV 1930 groeit en bloeit

Wormer- De vrouwen en meiden van WSV 1930 zijn blij met hun trainers. Waarbij sommige al jaren de Wormerse WSV 1930 dames en meiden trainen en begeleiden, zijn er ook een aantal nieuwe gezichten bijgekomen.

Het is een gemotiveerde en ondertussen heel gezellige groep geworden die het spelplezier voorop heeft staan maar ook door een gedegen training heel wat heeft kunnen bereiken. Bij WSV 1930 in Wormer hebben ze ook nu al zin in het volgend seizoen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl