AZ op woensdag 15 maart tegenover Real Madrid

Speeldatum AZ – Real Madrid bevestigd

Zaanstad- AZ staat op woensdag 15 maart tegenover Real Madrid CF in de kwartfinale van de UEFA Youth League. Zo heeft de Europese voetbalbond maandag bevestigd. De aftrap op het AFAS Trainingscomplex is om 14:00 uur. Binnenkort volgt meer bezoekersinformatie over dit affiche. 

De Alkmaarders plaatsten zich woensdag op spectaculaire wijze voor de laatste acht van het prestigieuze jeugdtoernooi. Op Spaanse bodem was de ploeg van trainer Jan Sierksma te sterk voor FC Barcelona. Door goals van Kees Smit en Mexx Meerdink (2x) stond in Estadi Johan Cruyff een 0-3 eindstand op het scorebord. 

https://youtube.com/watch?v=w0bo9fA7S9U%3Fenablejsapi%3D1%26origin%3Dhttps%3A

De Koninklijke
Real Madrid schakelde op zijn beurt RB Salzburg – de runner-up van het afgelopen Youth League-seizoen – uit. In Estadio Alfredo Di Stefano werd het 3-1. Eerder bemachtigde De Koninklijke de eerste plaats van Groep F van het Champions League Path. Daarin hield de ploeg FK Shakhtar Donetsk, RB Leipzig en Celtic FC onder zich.