Nummers 2 en 1 van 4e klasse aan elkaar gewaagd: RWZ- sv De Meteoor 1-1

Zaandam- In een interessant duel heeft sv Rood Wit Zaanstad op sportpark Vijfhoek een punt overgehouden aan het duel met koploper sv De Meteoor uit Amsterdam. Even mochten de Roodwitten ruiken aan een stunt maar de 1-0 voorsprong kon in de 2e helft niet worden vastgehouden.

Door het 1-1 gelijke spel heeft sv Rood Wit Zaanstad evenveel punten- 28 in totaal- als koploper sv De Meteoor- maar hebben de Amsterdammers nog een wedstrijd tegoed. Zondag 12 maart gaat sv Rood Wit Zaanstad op bezoek bij vv Oosthuizen. De week erna wacht de derby in Zaandam tegen zvv Zaandijk.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl