Super saturday met ZCFC-Kolping Boys en zanger Benjamin

Zaandam- Super Saturday bij ZCFC in Zaandam met zanger Benjamin. Dat meen je niet! Maar het is toch echt zo. De term: ‘Dat meen je niet’ verwijst naar het nummer van de artiest. De Zaanse zanger komt na een bomvol programma as zaterdag optreden.

Zaterdag spelen de herenteams 1,2,3,4,5,10,11 en dames 1 op eigen grond. Direct na afloop van het duel ZCFC 1 en Kolping Boys 1 (zat.) op zaterdag 4 maart 2023 is het spektakel gegarandeerd wanneer van 16:00 uur tot 18:00 uur huiszanger Benjamin van de Logt komt optreden. En het Zaans oranje sluit van 18:00 tot 19:00 nog eens af met een bijzondere verrassingsact ook. Het beloofd een gezellig boel te worden op sportpark Kalverhoek in Zaandam.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl