Sporting Krommenie volgend seizoen weer met dames 1 team vertegenwoordigd.

Krommenie- Dat het meidenvoetbal in de lift zit merken ze ook bij Sporting in Krommenie. Volgend seizoen zal Sporting Krommenie onder leiding van John van Loenen weer beschikken over een dames 1 elftal. Het merendeel van de huidige team meiden onder – 20 zal doorschuiven naar de senioren.

Sporting Krommenie beschikt inmiddels over een MO-20, MO-17, MO-15 en MO-13 team. Ook zal het hoogste team deelnemen aan de FEBO Zaanstad Cup dat dit jaar op het complex van Sporting Krommenie zal worden georganiseerd.

Foto: Paul Hagnauer

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl