RWZ op bezoek bij RAFC: jeugdleden zien Antwerp FC op de bosuil winnen van Kas Eupen.

Zaandam- Rood Wit Zaanstad heeft onlangs een samenwerkingsverband gesloten met “AJB/Alleen Jij Bepaalt”. Alleen jij bepaalt wie je bent’ biedt jongeren van 12 tot 18 jaar uit het praktijkonderwijs of de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg van het VMBO een gestructureerde vrijetijdsbesteding. Hiermee bieden ze een veilige en positieve gestructureerde vrijetijdsbesteding en bieden we steun bij de weg naar volwassenheid.

De samenwerking met sv Rood Wit Zaanstad kwam tot stand via trainer Levinho Wijdenbosch die jongeren training biedt op het complex van sv Rood Wit Zaanstad op sportpark Poelenburg in Zaandam. In het concept zitten ook leuke teamuitjes. Afgelopen zaterdag bezochten de deelnemers het duel in Antwerpen op de bosuil tussen eersteklassers FC Antwerp- KAS Eupen. Dat duel werd door twee Nederlanders beslist. Vincent Janssen en Jurgen Ekkelenkamp hielpen de thuisploeg van trainer Mark van Bommel aan een 2-0 zege. Na afloop was er een ontmoeting met Calvin Stengs die de RWZ spelers een gesigneerd shirt van de ‘red white army’ overhandigde.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl