Jong AZ-FC Eindhoven verplaatst

Zaanstad- Het Keuken Kampioen Divisie-duel tussen Jong AZ en FC Eindhoven is verplaatst naar vrijdag 17 maart. Zo heeft de KNVB bekendgemaakt. Oorspronkelijk stonden de Alkmaarse beloften op maandag 20 maart tegenover de club uit Noord-Brabant. De wedstrijd op het AFAS Trainingscomplex begint om 20:00 uur. 

Na de zege van Jong AZ op FC Den Bosch vorige week vrijdag staan de Jongelingen van Alkmaar Zaanstreek op een knappe 7e plaats. Maandag 27 februari 2023 gaat de ploeg van Maarten Martens op bezoek bij Jong PSV. Dat duel begint om 20:00 uur.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl