vv Assendelft in zee met oude bekende: Guillaume Groot nieuwe trainer vv Assendelft.

Trainerstaf selectie vv Assendelft voor nieuwe seizoen compleet

Assendelft- Voetbalvereniging vv Assendelft heeft Guillaume Groot binnen gehaald als hoofdtrainer voor het nieuwe voetbal seizoen. Na het aangekondigde vertrek van Lars Keppel naar hvv Hollandia is de club op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Hierbij kwam de bij Saenden vertrekkende Guillaume Groot in beeld. Na een aantal zeer goede gesprekken met het bestuur en vertegenwoordiging van de selectie is onlangs voor hem gekozen.

Het bestuur verklaart: “Met Guillaume hebben we in het verleden al goede ervaringen mee gehad. In de periode 2012-2017 kende Guillaume namelijk een zeer goede periode als hoofdtrainer bij vv Assendelft met twee kampioenschappen en behoud in de eerste klasse als afsluiting. Hij past goed bij onze club die voor het sportieve succes gaat en de gezelligheid niet uit het oog verliest. Hiernaast staat bij Guillaume de teambuilding hoog in het vaandel en heeft hij veel individuele aandacht voor de spelers. Enrico Schouten gaat Guillaume assisteren bij het eerste elftal net zoals hij dat al eerder bij KFC heeft gedaan. Deze succesvolle combinatie wordt dus weer herenigd nadat Enrico een uitstapje naar sv Wijk aan Zee heeft gemaakt. Voor de training en coaching van het tweede elftal hebben we René Beerepoot binnengehaald. Hij was eerder trainer bij de SVA jeugd en het derde elftal. Het tweede elftal komt momenteel uit in de tweede klasse en de ambitie is om in de top van deze klasse mee te draaien en zo mogelijk te promoveren. Paul Hoeve gaat door als keeperstrainer.”

Voor, tijdens en na de wedstrijd van FC Volendam tegen Vitesse is de nieuwe trainersstaf afgelopen zaterdag alvast bij elkaar gekomen. Hier waren ze getuige van een mooie 2-0 zege van de thuisclub.

Met de nieuwe trainersstaf verwachten ze in Assendelft een mooie toekomst in hopelijk de eerste klasse en anders de tweede klasse tegemoet te gaan.

Op de foto van links naar rechts: Enrico Schouten, Guillaume Groot, Paul Hoeve en Rene Beerepoot

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl