Fortuna Wormerveer (zat) ten koste van DHSC door in beker

Utrecht- Met 1 wisselspeler Ran en reserve doelman Xander op de bank presteerde Fortuna Wormerveer zaterdag 1 het om uit in Utrecht met 0-2 DHSC te verslaan. De heenweg werd geteisterd door fileleed waardoor het Wesley Sneijder complex laat maar nog op tijd werd bereikt.

Op natuurgras is het altijd ploeteren geblazen. Maar de zaterdag ploeg van Fortuna Wormerveer paste zich prima aan, speelde wat vaker de lange bal en was de bovenliggende partij.
Unknown-6.jpeg
Verdiend maakte Jayden dan ook de 0-1 uit een assist van Sam Scholting vlak voor rust.

DHSC speelde de 2e helft heel fel en schuwde de duels niet. Maar scheidsrechter M. Rook vond het goed en zorgde ervoor dat het duel schappelijk werd gespeeld. Fortuna Wormerveer bleef goed op de been en hoe lekker is het dan dat er een vrije trap van 20 meter van het doel door Timo werd binnen gekruld 0-2.
Het doelpunt staat fraai op beeld en de keeper maakt even een stapje teveel naar rechts waardoor hij zichzelf kansloos maakte. 

Schermafbeelding_2023-02-18_om_21.01.41.png

De winst kwam niet meer in gevaar en gelukkig bleef iedereen heel. Ran kon Jayden aflossen en ondanks de smalle selectie werd een prima team prestatie neergezet.

Schermafbeelding_2023-02-18_om_21.01.29.png

Coach Geert met Serdar er naast kunnen deze overwinning weer bijschrijven. Trainer Marcel was afwezig in verband met familiebezoek in het Spaanse Cordoba. Op afstand beleefde hij de wedstrijd en via social media kanalen en filmbeelden op de hoogte gehouden. Op naar de loting , laat de balletjes maar rollen zullen ze in Wormerveer moeten denken. Voor de club uit Wormerveer is het nu maar hopen dat het lot de zaterdag en zondag 1 ploegen niet tegenover elkaar zal brengen. Of juist wel om er zeker van te zijn dat er een in ieder geval één sv Fortuna Wormerveer ploeg bij de laatste acht komt te staan.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl