OFC (zat) en Fortuna W (zat) bijna gelijkwaardig: ploeg uit Wormerveer op fortuinlijke wijze met driepunter aan de haal.

Oostzaan- Het leek er in ieder geval verdacht veel op. Het is alom bekend dat trainers Marcel Blank en Geert Rol een zeer bijzondere band hadden met “Coachie” Willem Breeuwer. De stand was vlak voor tijd 2-2 toen Kenyon nog éénmaal versnelde en van 20 meter uithaalde. De bal leek houdbaar maar de keeper verkeek zich op de harde schuiver en dat betekende een 2-3 zege voor Fortuna Wormerveer zaterdag 1.

Iedereen keek gelijk even naar boven. Bedankt Willem, blijf ons van boven volgen. De zaterdag 1 ploeg van Fortuna Wormerveer begon zaterdag namiddag heel zwak aan de wedstrijd. Binnen een kwartier spelen staan de Oostzaners op een 2-0 voorsprong en het veldspel van de Wormerveerders was heel matig. Echter de aansluitingstreffer van Fortuna Wormerveer op slag van rust- via Kay uit een listig passje van Sam Scholting- was daar.

Na de rust tapte de formatie uit Wormerveer uit een ander vaatje en in minuut 70 scoorde Youp op geweldige wijze de 2-2. Youp had al de volle 90 gespeeld bij de O-23 en had nog energie over! OFC kreeg in de counter wel de gelegenheid om de wedstrijd in het slot te gooien maar Justin Jager keepte geweldig. Zeker drie keer maakte hij een kans van OFC onschadelijk. Op basis van wilskracht kwam de winnende treffer aan de bezoekende kant op het scorebord.

Schermafbeelding_2023-02-12_om_09.29.49.png
Programma:
Schermafbeelding_2023-02-12_om_09.30.51.png

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl