Blije gezichten bij jeugdcup tussen buren Sporting Krommenie en SVA.

Krommenie- Spanning en sensatie voorafgaand aan de derby in de zondag 3e klasse tussen Sporting en SVA. Afgelopen zondag was het genieten van de vele jeugdwedstrijden. Zowel de jeugd als de selectie van Sporting Krommenie 1 gingen de strijd aan met SVA.

Vanaf zondag 12:30 tot 13:35 uur waren er vele wedstrijden tussen de jeugd van beide clubs. Gevolgd door de prijsuitreiking waarbij de jeugdleden die meespeelden met de jeugdcup ondertussen konden genieten van hun patatje en drinken. Dit terwijl ze naar hun grote voorbeelden op het hoofdveld keken.

Voor de derby Sporting Krommenie-SVA gingen zeven jeugdteams van beide clubs de strijd met elkaar aan. De JO8-1 tot en met de JO13-1- inclusief de MO13-1- streden voor de derby van de heren 1 teams tegen elkaar en na een paar hele leuke onderlinge wedstrijden won Sporting Krommenie met 5-2. Daarmee ging de Jeugdcup naar Sporting Krommenie maar gingen de punten van de derby tussen de eerste elftallen later in de middag naar SVA na een spannende 1-2 overwinning voor de ploeg van trainer Jeroen Beukman.