ZVC`22 dichtbij resultaat tegen HCSC

Zaandam- Een hardwerkend ZVC`22 wacht nog altijd op de eerste zege. De ploeg van Peter Zwaan mocht zaterdagmiddag even hopen op een goed resultaat. De ploeg stond aan het einde van de eerste helft op een 2-1 voorsprong maar zag de ploeg uit Den Helder tien minuten voor rust op gelijke hoogte komen.

Conditioneel kwamen de Zaandammers tekort om echt gevaarlijk te worden voor de goal waardoor geen doelrijke kansen meer konden worden gecreëerd. In de tweede helft kwam HCSC op voorsprong en gaf dit niet meer weg.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl