Slordig ZCFC wint derby met RCZ (zat)

Zaandam- Het duel van zaterdagmiddag tussen RCZ (zat) en ZCFC eindige in 0-3 voor de bezoekers. Op voorhand was het Zaans oranje favoriet maar de oranjehemden speelden in de eerste helft te slordig om echt het verschil te maken. Toch werd de hekkensluiter verslagen en was van een verrassende uitslag geen sprake. Het duel tussen de zaterdagvoetballers van de Racers en het Zaans oranje werd geleid door de uit Krommenie afkomstige scheidsrechter Peter Beudeker. Hij had het duel onder controle en fluit nog steeds zeer consequent.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl