Iedereen welkom op klaverjasavonden bij Blauw Wit in Westknollendam: vrijdag 10 februari wederom een speelavond

Na een lange periode zonder Klaverjas avonden bij voetbalvereniging cvv Blauw-Wit zin Westknollendam zijn ze op een gladde en glibberige avond in december eindelijk weer gestart met Klaverjassen. Inmiddels hebben ze er twee avonden op zitten en kijken ze uit naar komende vrijdag 10 februari.

Op vrijdag 10 februari is iedereen van binnen en buiten de club weer welkom voor een avondje Klaverjassen. Voor 3 euro kan een gezellige avond kaarten beleefd worden, krijgt u een kopje koffie van de club en lekkere snacks tijdens het spelen. Ook is er de mogelijkheid tot het leren van Klaverjassen. Een tafel voor personen die het nog onder de knie willen krijgen is eveneens aanwezig.

Vrijdagavond 3 maart hebben ze naast Klaverjassen ook een Tombola vol met leuke prijzen. Beschikt u over leuke prijzen om te sponsoren? Neem contact op met Steffenie via: 0644196521.

Voor de tussenstand van het seizoen kijkt u hier: https://www.cvvblauw-wit.nl/klaverjassen