Saenden verslaat sv Kleine Sluis in matig duel: 3-1

Wormerveer- Saenden boekt in een zeer matige wedstrijd een belangrijke overwinning op sv Kleine Sluis. Het is duidelijk dat de ploeg nog niet in de positie is waar het op basis van de kwaliteit van de spelersgroep zou kunnen zijn en ook het spelbeeld van zondagmiddag geeft niet het vertrouwen dat het lek boven water is.

Aan de inzet ligt het niet en de spelers geven het uiterste, maar in de opbouw gaat het te gehaast en is er simpelweg teveel balverlies. De wil om te winnen lijkt als een strop om de nek. Al na 3e minuten spelen kopt Juary dos Santos de bal uit een goed genomen vrije trap van Miel Honig de bal achter de prima spelende keeper van Kleine Sluis. Een mooie opsteker en qua veldverhouding en de start om meer doelpunten te maken maar dat zou de eerste helft niet meer gebeuren. Complimenten aan het dappere Kleine Sluis dat dit seizoen nog zonder overwinning is maar vocht voor wat het waard is. Met man en macht werd geprobeerd het doel van Saenden onder vuur te nemen. Ruststand 1-0. Na de rust geen ander beeld. Saenden op zoek naar de bevrijdende tweede treffer en Kleine Sluis dat voetbalde om dit te voorkomen. Die tweede treffer van Saenden viel, assist van Enes Varisli, op een goed moment in de 69e minuut. Juary dos Santos zich wist te ontworstelen van zijn verdediger en scoorde beheerst de 2-0. Het werd nog spannend in de slotfase toen Kleine Sluis tien minuten voor tijd 2-1 scoorde. Jens de Droog, die een prima inval beurt kende, haalde in minuut 90+2 verwoestend uit en bracht daarmee de eindstand op 3-1. Beste man van het veld was vanmiddag de scheidsrechter.

Saenden –sv Kleine Sluis 3-1 (zondag 05-02-2023)

Foto`s: Theo van Vlaanderen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl