WSV`30 op karakter langs sv Alliance`22

Wormer- In de zondag 3e klasse is WSV goed gestart. Na vorige week in Zaandam met 0-2 van RCZ te hebben gewonnen werd zondagmiddag afgerekend met het Haarlemse sv Alliance 22. In de rust keken de Wormers tegen een 0-1 achterstand aan maar dat werd in de 2e helft omgebogen tot een 2-1 zege. En daarmee vind de ploeg van trainer Arjen Zwaan de aansluiting met de subtop. Met 12 gespeelde duels en 17 punten staat het op de knappe 6e plaats. Volgende week zondag 5 februari zal de ploeg wederom voor de winst gaan. Dan komt FC Ankaraspor op bezoek.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl