Sporting Krommenie kan voorsprong tegen avv Swift niet vasthouden

Krommenie- De zondagvoetballers van Sporting Krommenie zijn er niet in geslaagd zichzelf wat lucht te verschaffen. De ploeg van trainer Jordi van Beek stond na 90 minuten voetbal met lege handen. De Krommenieërs stonden wel op een 2-0 voorsprong maar door een benutte strafschop van de bezoekers was de ruststand 1-2. Het Amsterdamse avv Swift- een technisch verzorgd spelende ploeg- bleek een te sterke opponent voor het geplaagde Sporting Krommenie. Door de nederlaag moeten de Krommenieërs gaan uitkijken want met slechts 8 punten uit 11 duels staat het op de 11e plaats.

Foto`s: Voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl