KFC knokt zich naar knappe zege op FC Medemblik en nestelt zich in de subtop

Koog aan de Zaan- De formatie van KFC heeft zich zondagmiddag naar een knappe zege geknokt. Door met 2-1 te zegevieren ten koste van directe concurrent FC Medemblik staan de Koogers met 22 punten uit 13 duels op een knappe 4e plaats.

Dat KFC veel talenten herbergt was bekend maar de ploeg van René Reijinga weet ook de mouwen op te stropen. Na de ongelukkige 3-2 nederlaag van vorige week tegen sv Westfriezen wisten de blauwroden zich goed te herpakken. De prima meevoetballende 2e klasser zag de bezoekende ploeg in de tweede fase van de tweede helft op gelijke hoogte komen (1-1) maar liet zich niet van de wijs brengen. Door een rake kopbal vlak voor tijd kreeg KFC loon naar werken en kwam niet eens onverdiend op voorsprong. In de slotfase bleef een echt slotoffensief van de ploeg uit Medemblik uit en hielden de Koogers prima stand. Een overwinning waar niets op af te dwingen was.

Door de zege staat KFC er prima op en zal het volgende week de uitwedstrijd tegen FC Den Helder ook gas moeten geven. Die ploeg staat met evenveel punten op doelsaldo een plek onder KFC.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl