Klaar voor een sportief feestje? Gratis deelname aan 14K Kidsrun 2023 in de Johan Cruijff ArenA.

Zaanstad- De kids van jullie club krijgen een (eenmalige) kans op een onvergetelijke ervaring, hier kan je als voetbalvereniging voor zorgen!

De Cruyff Foundation organiseert een Kids Run tijdens de Cruyff Legacy 14K op 2 april 2023. Dit is hét gratis sportieve evenement van de Cruyff Foundation met start en finish in de Johan Cruijff ArenA. Hoe gaaf is dat?! Wij zouden het geweldig vinden als jullie dit evenement onder de aandacht zouden willen brengen. Benieuwd hoe de editie van vorig jaar eruit zag? Check dan de 14K Aftermovie 2022!

Via deze link kun je meer informatie vinden over de Kids Run: https://acties14k.cruyff-foundation.org/kidsrun. De Cruyff Legacy is er ook voor volwassenen! Zo is er óók een 14K Run, een 5K Run en een 14K Walk.

Zaankanter Desmond Post is Projectmanager Creating space en benadrukt: “Om de Kids Run te promoten hebben wij een infographic en een poster gemaakt. We zouden het super vinden als jullie deze kunnen delen met jullie netwerk en de buurt. Denk bijvoorbeeld aan een bericht op de website, via WhatsApp bericht naar je eigen netwerk of de poster fysiek ophangen in jullie clubgebouw, richting basisscholen en op de Cruyff Courts. Wij hopen dat jullie meedoen! Alvast bedankt voor het delen.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl