Soms zit het mee, soms zit het tegen in Oostknollendam: reparatiewerkzaamheden aan lichtmast voor vv Knollendam in aantocht.

Oostknollendam- Er ging dit weekend wat mis bovenin een lichtmast. Eerst knapte de glasplaat in duizend stukjes en later kwam ook de lamp naar beneden. De oorzaak is duister. Slijtage? Montagefout? Een feit is dat er iemand van elders moet komen voor de reparatie. Toen de dug out nu de lichtmast waarvoor Apeldoorn even gebeld dient te worden.

De gevolgen van storm Corrie in 2022 waren destijds op het terrein van de lokale voetbalclub ook al te merken. De dug-out wist die ongelijke strijd niet te winnen. En nu het amateurvoetbal weer is opgestart is het een hard gelach binnen de vereniging dat er nu weer extra kosten gemaakt moeten worden. Een slecht begin voor vv Knollendam.


‘Voor de kosten van de omgewaaide dug-out moesten we als club zelf opdraaien’ zo laat voorzitter George Zwart destijds weten. De voetbalclub blijkt er niet tegen verzekerd. ‘Dat is een flinke tegenvaller, heel jammer”, aldus de preses.

vv Knollendam gaat nu weer op zoek naar iemand die de boel snel kan herstellen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl