SVA na zege op Zwanenburg 1e periodewinnaar

Assendelft- SVA heeft zondagmiddag prima zaken gedaan door sv Zwanenburg met 3-2 te verslaan. In Assendelft moest worden afgerekend met vv Zwanenburg dat in de subtop van de zondag 3e klasse is terug te vinden. Mede kanshebber VSV verloor 3-2 van sc Hercules Zaandam waardoor SVA spekkoper is.

Aan de Communicatieweg had SVA de handen vol aan de Zwanenburgers die prima partij gaven en defensief aardig hun mannetje stond. De ploeg durfde vooruit te voetballen en dat resulteerde in 2 treffers. Voor de bezoekers was dit niet genoeg waardoor SVA in eigen huis de eerste periodewinnaar werd. Bij SVA heeft trainer Jeroen Beukman uitgesproken voor de titel te gaan. En dat zal voor SVA het hoofddoel van het seizoen blijven.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl