OFC (zat) slaat tweemaal toe wanneer HCSC staat te slapen

Den Helder- Het is de zaterdagploeg van OFC gelukt om de matige lijn van voor de winterstop te doorbreken in de herstart van de competitie. In Den Helder op sportpark De Dogger, op bezoek bij zaterdagploeg van HCSC won OFC (zat) met 1-2. Door de zege houden de Oostzaners zicht op de aansluiting met de middenmoot.

In het laatste duel van 2022 verloren de Twiskepark bespelers met 4-1 van directe concurrent VVA/Spartaan. En dat was een fikse domper zo vlak voor de jaarwisseling. In het eerste kwartier sloegen de bezoekers uit Oostzaan twee keer genadeloos toe: 0-2. De defensie van de ploeg uit Den Helder stonden te snurken en gaven daarmee twee cadeautjes weg.

Het werd daarna een typisch duel omdat OFC alles dichtgooide, op safe speelde en achteruit leunde en begon te rekken. De ploeg had totaal geen haast en hoefde niet meer zo nodig. Na de rust deed HCSC vanaf de penaltystip toch nog iets terug (1-2) maar verder kwam de gastheer niet. Wel hebben de HCSC’ers kansen gekregen en had het zomaar slechter kunnen aflopen voor de geelzwarten.

Zaterdag 21 januari 2023

HCSC-OFC (zat) 1-2 (0-2).

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl