OSV jaar langer door met Maurice Renger

Oostzanerwerf- In het Spaanse Torremolinos heeft hoofdtrainer Maurice Renger zijn contract met een jaar verlengd. De selectie verbleef aan de Spaanse kust en hervat zaterdag in Hoorn de tweede helft van de competitie. In de 2e klasse zaterdag spelen de Oostzanerwerfers tegen hcsv Zwaluwen`30.

Door de overeenkomst blijft Renger ook in het seizoen 2022/2023 hoofdtrainer van het eerste elftal.Het bestuur verklaart: “Wij zijn enorm blij met de verlenging van Maurice en hopen dat we de stappen die we zetten met OSV onder zijn leiding kunnen doortrekken.”

En daarmee hoopt de selectie nog een volgende stap te kunnen zetten om promotie naar de zaterdag 1e klasse.

Maurice: “ik ben erg blij dat ik een jaar heb bijgetekend. Heb het erg naar mijn zin bij OSV en de chemie tussen de groep en de staf is nog steeds erg goed. Voor komend sezoen zie ik voldoende perspectief om met de huidige selectie door te gaan, zit nog voldoende rek in. Daarnaast kan ik bij OSV in alle rust werken en is het een ontzettend mooie vereniging! De vrijwilligers binnen de club staan elke week voor ons klaar en de jeugd heeft een enorme boost gekregen! Wat wil je als trainer nog meer?”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl