Peter van der Zwaan geeft ZVC`22 te kennen te vertrekken

Zaandam- Peter van der Zwaan heeft ZVC’22 te kennen gegeven dat hun wegen scheiden aan het eind van het seizoen 2022/2023. Na het aanstellen van Van der Zwaan volgde een fikse leegloop en ook het 2e team werd dit seizoen teruggetrokken.

De ex prof van Ajax en Telstar kreeg bij de Zaandamse VoetbalCombinatie te maken met een leegloop want vele spelers van FC Zaandam stopten met selectievoetbal en vlogen over naar andere verenigingen. Van de veertig selectiespelers waarover van der Zwaan de beschikking zou krijgen waren er uiteindelijk achttien beschikbaar. Van deze achttien hebben er inmiddels vier aangegeven na het seizoen weg te gaan en een flink aantal anderen heeft gezegd alleen te blijven als er een tweede elftal komt- zo viel in het NHD te lezen.

Aan de club bouwen tot het nieuwe complex er is was de intentie maar de trainer gaf aan te willen stoppen, mede doordat er in deze periode vacatures vrijkomen. Bij ZVC22 op de laatste plaats en lijkt degradatie naar de zaterdag 4e klasse onafwendbaar.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl