Eerste training ZVC`22 JO10-1 jeugdspeler Tarik bij Ajax

  • Zaandam- Zondag mocht Tarik uit de JO10-1 van ZVC`22 in Zaandam voor het eerst meetrainen bij Ajax. Superleuk vond hij het maar wel spannend natuurlijk. Hij moest om 10:00 verzamelen in de kantine en 10:30 begon de training. Veel 1-tegen-1-duels en partijvormen stonden op het programma. Na 75 minuten bikkelen zat de eerste training erop. Klasse Tarik! De onderbouwtrainers van de Zaanse Voetbal Combinatie reageren dan ook opgewekt: “Wij zijn super trots op je en wensen je komende weken heel veel succes. Vandaag bij Ajax en morgen weer lekker bij ZVC ’22 trainen.”
  • Op de foto: Tarik met jeugdtrainer Miel Mans

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl