WSV 1930 selectie in Poolse Krakau

Wormer- De selectie van WSV`30 verblijft dit weekend in het Poolse Krakau. In tegenstelling tot de meeste Zaanse club kozen de Wormers voor Polen. En dat is een stad waar veel cultuur op te snuiven valt. En niet te vergeten ook wat sportactiviteiten te ondernemen. De ploeg van Arjen Zwaan maakt zich op voor een knallende tweede seizoenshelft in de zondag 3e klasse. En zoals op de foto te zien is bracht de selectie van de groenzwarten vanuit Krakau daar een proost uit. Dat de borreltjes maar goed mogen smaken!

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl