Mo Kusadasi verlaat zvv Zaandijk 2 en is toe aan vervolgstap als trainer. 32 jarige Zaandammer verlaat zvv Zaandijk aan het einde van het seizoen

Zaandam- Voetbaltrainer Mo Kusadasi heeft zvv Zaandijk afgelopen donderdag aangegeven dat dit seizoen het laatste seizoen is als trainer van zvv Zaandijk 2. De 32 jarige Zaandammer is toe aan een nieuwe uitdaging en staat open voor iets nieuws en wil graag ‘op eigen benen’ verder.

In een gesprek met het technische hart van zvv Zaandijk is donderdag een goed gesprek geweest waarin Kusadasi heeft uitgelegd wat zijn ambities zijn. De voormalig keeper van onder meer de jeugd van Hellas Sport, FC Volendam (b junioren/-onder 16/ Jong FC Volendam), ZTS, ADO`20, OFC en Saenden heeft zijn trainerspapieren Uefa B en wil daar met zijn opgedane kennis en kunde een vervolgstap mee maken.

Kusadasi verklaart: “In een goed gesprek met voorzitter Bart heb ik donderdag aangegeven voor mezelf de knoop te hebben doorgehakt. Het heeft absoluut niets met de groep of met de club te maken maar met mijn persoonlijke ambities. Ik ben met mijn ambities en ervaring toe aan een volgende stap als hoofdtrainer en het is nu tijd om eens verder om mij heen te kijken. Als amateur en profvoetballer heb ik veel ervaring opgedaan en ook bij Ambition Soccer training- waar ik samenwerk met Serdar Ozturk en Furkan Kirbas- en werk ik met jongens die stappen willen maken. Ik maak dit seizoen in Zaandijk uiteraard af en kijk nu al terug op mooie jaren bij ZVV Zaandijk. Ook het trainingskamp van vorige week in Sevilla was weer geweldig en zijn leuke uitjes. Ook dit hoort bij selectievoetbal en maakt het vak zo mooi. Een club in de 3e of 4e klasse zou een prima vervolgstap zijn voor mij als hoofdtrainer. We zien wel wat er op ons pad komt en voor dit seizoen gaan wij met zondag 3e klasser zvv Zaandijk 2 voor het hoogst haalbare en zullen we nog veel punten moeten pakken om ons definitief veilig te spelen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl