Fish `n Chips, bier en voetbal voor de veteranen cvv Blauw Wit W in Wales

Wales- Wat minder zon maar wel strand, zee en “zuipen”, al weten de Westknollendammers het enigszins beschaafd te houden. Voor de veteranen van cvv Blauw Wit W stond er dit weekend een gezellig weekendje Wales op de agenda.

De zaterdagvoetballers amuseren zich in het westen van het eiland Groot-Brittannië en speelden ook nog een oefenwedstrijdje tegen de ‘locals’. Dat daar met 4-1 werd verloren mocht de pret niet drukken, dat was met een lekker hapje en drankje in de pub zo weer vergeten.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl