Verrassende uitslagen bij nieuwjaarswedstrijden vv Assendelft.

Op zondag 8 januari was de nieuwjaarsreceptie van vv Assendelft. Voor het eerst sinds 2020 konden ze deze receptie en bijbehorende wedstrijden weer organiseren. En het werd een succes met ook nog eens fantastisch voetbalweer. Licht zonnig en droog, de ideale omstandigheden voor vriendschappelijk duels.

Bij de nieuwjaarwedstrijden bij vv Assendelft wist het oude eerste het het eerste erg lastig te maken. Deze wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijk spel. Mark de Vries scoorde kort voor tijd de gelijkmaker voor het oud eerste uit een penalty. Ook veel doelpunten en spectaculair spel bij het oude tweede. Ze trokken uiteindelijk met 7-4 aan het kortste eind. Coach Cees de Graaff had in de tweede helft de zaken goed voor elkaar nadat het bij de rust al 5-1 stond.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl