Eric Heerings langer bij sc Hercules Zaandam

Zaandam- Zondag 3e klasseer sc Hercules Zaandam en hoofdtrainer Eric Heerings blijven ook seizoen 2023-2024 aan elkaar verbonden. Heerings heeft het naar de zin en blijft aan als kapitein op het vlaggenschip. Selectie, Technische commissie en bestuur zijn daar enorm blij mee.

Met deze overeenkomst verbindt Eric zich voor het derde seizoen aan de club. Na seizoenen die door corona niet normaal waren, pakten ze ook in Zaandam dit seizoen de draad weer lekker op. Na 10 wedstrijden staat het eerste team op een keurige 3e plaats in de zondag 3e klasse.  Dat het Eric is gelukt om de selectie de afgelopen seizoenen bij elkaar te houden, beschouwt het bestuur als een groot compliment. En wie weet dat het dit keer wel lukt om het seizoen feestelijk af te sluiten.  Eric ziet in elk geval voldoende potentie in de selectie om bij te tekenen. 

Raymond Huisman, die met het tweede elftal winterkampioen is geworden van de 2e klasse, zet de vereniging en zichzelf nadrukkelijk op de kaart. De komende weken zal duidelijk worden of hij bijtekent en de reeks aan zegens ook na de winsterstop een vervolg kan geven. Hoe dan ook blijkt hiermee dat er het tweede team ook veel te bieden heeft. De selectie ontwikkelt zich zo over de volle breedte tot een geduchte tegenstander in en rondom de Zaanstreek.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl