Erevoorzitter George Zwart blij met benoeming bij vv Knollendam

Oostknollendam- Een kleine twintig jaar was hij voorzitter van vv Knollendam, George Zwart. Tijdens zijn afscheid vorig jaar vielen hem nogal wat onderscheidingen ten deel. Maar die van zondagmiddag- tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie- zag hij niet aankomen.

Het bestuur van vv Knollendam benoemde George- hij was onder meer zeer nauw betrokken bij de overgang naar kunstgras- tot erevoorzitter van vv Knollendam. En daar was hij verrast en blij mee. ”Vooral omdat het bij de club behoorlijk uniek is, erevoorzitter”, aldus George. Gerbrand Bloem was tot vandaag de eerste en enige erevoorzitter. Ook trouwe leden werden in het zonnetje gezet.

Foto: van René Oortwijn, onderschrift: Lars Zijp overhandigt George Zwart de onderscheiding                                                                                                                                  

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl