Na 22 jaar voorzitterschap Sporting Krommenie heeft Jan Kee nu eigen Jan Keelaan: oud voorzitter blijft vrijwilliger.

Krommenie- De nieuwjaarsreceptie bij Sporting Krommenie was een hele speciale. Tijdens de nieuwjaarwedstrijden en aansluitende receptie was het op zaterdag 7 januari net als ieder jaar gezellig druk. De club maakte van de aanwezigheid van velen van de gelegenheid gebruik de inmiddels afgetreden voorzitter Jan Kee nog eens in het zonnetje te zetten na 22 jaar voorzitterschap. De huidige voorzitter Robert de Joode nam dan ook volledig de tijd om de oud voorzitter te bedanken voor zijn jaren van tomeloze inzet.

In Krommenie wilde de club Jan natuurlijk een mooie afscheidsreceptie geven hetgeen was gelukt want in grote getale kwamen de clubmensen naar de Marslaan. Daar werd vanuit de KNVB- door De heer Wester- een gouden bondsspeld uitgereikt. Ook werd het pad naar het complex vernoemd naar Jan Kee en kreeg de naam de Jan Kee

laan. Echte Krommenieërs weten dat dit iets anders is dan de Padlaan. Na 22 jaar voorzitterschap een waardig afscheid dat geen afscheid zal zijn want Jan Kee blijft vrijwilliger binnen de club. Samen met vrouw Ria werd de familie Kee in de bloemen gezet en kunnen beide inmiddels genieten van alle aandacht in de vorm van dinercheque`s, bloemen en vele kaarten.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl